Συνεργασία Euronet Worldwide - Mooney για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών στην Ιταλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία Euronet Worldwide - Mooney για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών στην Ιταλία
Οι νέες υπηρεσίες διεθνών πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων της Euronet θα διατίθενται μέσω του εκτεταμένου δικτύου της Mooney.

Tην επέκταση του δικτύου διανομής υπηρεσιών πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων ανακοινώνουν σήμερα η Euronet Worldwide, Inc. (Euronet) και η Ria Money Transfer, μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με την Mooney, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες τραπεζικών συναλλαγών και πληρωμών στην Ιταλία.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή η Ria θα προσφέρει τις βασικές αρχές της ευκολίας, της απλότητας και της σχέσης ποιότητας-τιμής στους πελάτες της Mooney στην Ιταλία, ενισχύοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι έμποροι στους πελάτες τους, καλύπτοντας περίπου 45.000 σημεία πώλησης και 20 εκατομμύρια πελάτες που πραγματοποιούν περισσότερες από 200 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης της υπηρεσίας από την Euronet, οι πελάτες θα μπορούν πλέον να στέλνουν και να λαμβάνουν ευρώ με νέα επίπεδα προσβασιμότητας. Αυτή η συμμαχία αποτελεί σημαντική επέκταση της Ria Money Transfer στην ιταλική αγορά και εφαρμογή της συνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας με γνώμονα τις συνεργασίες με σημαντικούς παρόχους υποδομής και περιεχομένου. Εκτός από την απόκτηση πρόσβασης στο δίκτυο, η συμφωνία δημιουργεί μελλοντικές ευκαιρίες για μια ψηφιακή συνεργασία μέσω της ενσωμάτωσης της Ria στην εφαρμογή Mooney.

«Μέσω της Mooney, βρήκαμε τον τέλειο συνεργάτη για να επεκτείνουμε την πελατειακή κάλυψη της Ria σε κάθε γωνιά της Ιταλίας και να καταστήσουμε τις γρήγορες, ασφαλείς και ανταγωνιστικές διεθνείς πληρωμές μας απλούστερες και πιο προσιτές για εκατομμύρια πελάτες», δήλωσε ο Juan Bianchi, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα μεταφοράς χρημάτων της Euronet. «Το όραμα αυτής της συνεργασίας είναι η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στον τομέα των πληρωμών».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε την τεχνολογική μας πλατφόρμα και το δίκτυο συνεργαζόμενων σημείων πώλησης στην Ria Money Transfer, η οποία παρέχει ένα εργαλείο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε μια ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα. Αυτή η συνεργασία δίνει στους πελάτες πρόσβαση σε υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων από την μια πλευρά του κόσμου στην άλλη, μειώνοντας το χρόνο και την απόσταση μεταξύ τους», δήλωσε ο Salvatore Borgese, Γενικός Διευθυντής - Εμπορικές & Τραπεζικές Υπηρεσίες της Mooney.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider