«Στοπ» στην πώληση και των καλλυντικών από τα σούπερ μάρκετ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Στοπ» στην πώληση και των καλλυντικών από τα σούπερ μάρκετ
Kαλλυντικά, αρώματα και αντιηλιακά απαγορεύεται να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ στις περιοχές πολύ αυξημένου, κινδύνου.

Kαλλυντικά, αρώματα και αντιηλιακά απαγορεύεται να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ στις περιοχές πολύ αυξημένου, κινδύνου όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με άλλα βιομηχανικά προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια. Η διάθεση των συγκεκριμένων προϊόντων στις συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να γίνει μόνο μέσω ηλεκτρονικών αγορών.

Αναλυτικά σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ της 20ής Φεβρουαρίου και επαναβεβαιώθηκε με το νέο ΦΕΚ της 6ης Μαρτίου, ανάμεσα στα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ περιλαμβάνεται και το «λιανικό εμπόριο αρωμάτων και κολονιών/ΚΑΔ 47.75.76.02 και λιανικό εμπόριο παρασκευασμάτων ομορφιάς, μακιγιάζ. Φροντίδας του δέρματος (συμπεριλαμβάνονται και τα αντιηλιακά) που δεν καταχωρούνται αλλού (π.δ.κ.α) /47.75.76.12.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φουλ επίθεση από Κυριάκο - Άνοδος θρίαμβος μισή μονάδα για ΠΑΣΟΚ - Ο βασιλιάς είναι γυμνός λέει ο Οδυσσέας

Καύσιμα: Θα πέσει η βενζίνη με το πλαφόν; Παραδείγματα για την τιμή στην αντλία

Οι δισεκατομμυριούχοι του ελληνικού αθλητισμού - Το προφίλ τους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider