Folli Follie: Σήμερα οι απολογίες της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Σήμερα οι απολογίες της οικογένειας Κουτσολιούτσου
Η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie, η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση τους τελευταίους 28 μήνες φαίνεται πλέον ότι μπαίνει στην τελική ευθεία. 

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν σήμερα, Τετάρτη, τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καλούνται να απολογηθούν για πέντε κακουργήματα, που περιλαμβάνουν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία ενώ η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα, αυτά της απάτης, του ξεπλύματος χρήματος και της χειραγώγησης μετοχών.

Την Παρασκευή οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εμφανίστηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία, μέχρι σήμερα προκειμένου να απολογηθούν.

Στην τελική ευθεία η δικαστική έρευνα

Η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie, η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση τους τελευταίους 28 μήνες φαίνεται πλέον ότι μπαίνει στην τελική ευθεία.

Για την ίδια υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη κατηγορούμενους, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων ή χρηματικής εγγύησης.

Οι απολογίες των μελών της οικογένειας που ίδρυσε την εταιρεία αναμένονται πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να «ρίξουν φως» σε μία υπόθεση που χρονολογείται από τον Μάιο του 2018 όταν η έκθεση του αμερικανικού hedge fund QCM ήρθε να κλονίσει τον μύθο που είχε χτιστεί γύρω από τη Folli Follie.

Διαβάστε επίσης:

Η ώρα της κρίσης για τη Folli Follie

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider