Έλον Μασκ: «Μην έρθετε στη δουλειά αν δεν αισθάνεστε καλά»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλον Μασκ: «Μην έρθετε στη δουλειά αν δεν αισθάνεστε καλά»
Τι έκανε τον Έλον Μασκ να αλλάξει γνώμη για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού;

Να απέχουν από τα καθήκοντα τους συμβουλεύει τους εργαζόμενους της Tesla, ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Έλον Μασκ, με φόντο τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, ο Έλον Μασκ φαίνεται να έχει αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στη σημασία των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αν θυμηθούμε πως είχε χαρακτηρίσει «ανόητο» τον πανικό που προκάλεσε η πανδημία.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή που έστειλε ο Έλον Μασκ στους εργαζόμενους της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, δεν έχει απαίτηση από το προσωπικό να «εμφανιστεί» στη δουλειά, αν αισθάνονται άρρωστοι ή αν ανησυχούν για τον κορονοϊό.

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Έλον Μασκ εν μέσω πανδημίας Covid-19

«Θα ήθελα να είμαι απολύτως ξεκάθαρος ότι αν ο οποιοσδήποτε αισθάνεται άρρωστος - ακόμα και στο ελάχιστο, ή δεν νιώθει άνετα, παρακαλώ μην νιώσετε υποχρεωμένοι να έρθετε στη δουλειά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ, και συνέχισε: «Προσωπικά, εγώ θα βρίσκομαι στη δουλειά, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλετε να μείνετε σπίτι για τον οποιονδήποτε λόγο».

Στην επιστολή του ο Έλον Μασκ υιοθέτησε ένα τόνο κατανόησης και δείχνει να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ συμπεριέλαβε και ορισμένες ιστοσελίδες, τις οποίες θα μπορούσαν να επισκεφθούν οι εργαζόμενοι του για να ενημερωθούν σωστά, σχετικά με τον ιό Covid-19 και την εξάπλωση του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider