Για τα «επόμενα βήματα» συζήτησαν Μητσοτάκης - Τσιόδρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Για τα «επόμενα βήματα» συζήτησαν Μητσοτάκης - Τσιόδρας
«Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Συνεργασία με τον Σωτήρη Τσιόδρα είχε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ο ίδιος ο γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

«Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός το πρωί του Σαββάτου είχε επίσης τηλεδιάσκεψη με τους συντονιστές της εθελοντικής ομάδας Hellas CΟVID-19 3D Printing Supplies.

Οι συντονιστές της ομάδας, Σίμος Κόκκινος και Κωστής Κουτρέτσος, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό σχετικά με το πώς η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης μπορεί να συμβάλλει στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, την παραγωγική δυνατότητα της ομάδας αλλά και τις περαιτέρω δυνατότητες της εν λόγω τεχνολογίας σε άλλα υλικά ιατρικού εξοπλισμού. Αναφέρθηκαν επίσης στην καλή συνεργασία τους με το υπουργείο Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, σημείωσε ότι θα συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητάς τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider