Από 1η Σεπτεμβρίου ξανά οι πλειστηριασμοί ακινήτων - «Παγώνουν» λόγω... θέρους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Από 1η Σεπτεμβρίου ξανά οι πλειστηριασμοί ακινήτων - «Παγώνουν» λόγω... θέρους

Για το φθινόπωρο παραπέμπονται οι πρώτοι πλειστηριασμοί ακινήτων, καθώς οι τομείς της δικαιοσύνης επανέρχονται σιγά - σιγά στην κανονικότητα, ενώ μεσολαβεί και το καλοκαίρι.

Ενημερώνοντας την εθνική αντιπροσωπεία για τα βήματα που γίνονται σχετικά με την επαναφορά της κανονικότητας σε όλους τους τομείς της δικαιοσύνης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης, επανέλαβε ότι οι πλειστηριασμοί ματαιώνονται μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, επισήμανε πως «καθώς μεσολαβούν οι διακοπές του Αυγούστου, οι πλειστηριασμοί τοποθετούνται από 1η Σεπτεμβρίου και μετά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

MERCOSUR: Γιατί δεν... έχουμε να φοβόμαστε τη συμφωνία

Airbnb στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ: Προθεσμίες, διορθώσεις και πρόστιμα-φωτιά για τα εισοδήματα του 2025

Θ’ αντέξει το καθεστώς, λέει ο Φιντάν για Ιράν - Αγρότες στο Μαξίμου - Δύσκολη συνάντηση στην Ισπανία - Ορόσημο το 2030 για τον Κυριάκο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider