«Στολή» για τον κορονοϊό δημιούργησαν οι Κινέζοι (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Στολή» για τον κορονοϊό δημιούργησαν οι Κινέζοι (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η «ασπίδα» που κατασκεύασε ο σχεδιαστής Sun Dayong, φοριέται σαν σακίδιο στους ώμους και από την πίσω πλευρά μοιάζει με φτερά νυχτερίδας.

Μια στολή – ασπίδα η οποία θα μπορούσε όπως λέει να προστατέψει τους ανθρώπους από την εξάπλωση του κορονοϊού, δημιούργησε ο Κινέζος σχεδιαστής Sun Dayong.

Όπως αναφέρει το Business Insider, η στολή ονομάζεται «Be a Batman» και είναι εμπνευσμένη από τις νυχτερίδες.

ΣΤΟΛΗ

Η «ασπίδα» που κατασκεύασε ο σχεδιαστής Sun Dayong, φοριέται σαν σακίδιο στους ώμους και από την πίσω πλευρά μοιάζει με φτερά νυχτερίδας.

ΣΤΟΛΗ

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «κέλυφος» που τυλίγεται γύρω από όποιον τη φοράει και τον απομονώνει από τον κόσμο καθώς περιορίζει τις στενές επαφές επομένως και την μεταφορά σταγονιδίων που είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση του ιού.

« Η συσκευή είναι πτυσσόμενη, έτοιμη να ανοίξει αυτόματα όταν πρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Επίσης μοιάζει πολύ με τα φτερά νυχτερίδας» δηλώνει ο σχεδιαστής.

ΣΤΟΛΗ

Παράλληλα όπως αναφέρει στον λογαριασμό της στο Instagram η εταιρεία, οι υπεριώδεις ακτίνες στην επιφάνεια της συσκευής μπορούν να αποστειρώσουν την πλαστική επιφάνεια καθώς και το περιβάλλον, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην εξόντωση του κορονοϊού.

ΣΤΟΛΗ

Πηγή φωτογραφιών: penda china

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Από την έρευνα στην αγορά» το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής καινοτομίας

Περίπου 20.000 Νέοι Αγρότες σε... «ομηρία»

Νέες ειδικότητες και επαγγέλματα του μέλλοντος που θα έρθουν στην Ελλάδα έως το 2035

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider