Τα 128 δισ. δολάρια που προκαλούν ανησυχία στις αγορές (Πίνακες)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 128 δισ. δολάρια που προκαλούν ανησυχία στις αγορές (Πίνακες)
Την προηγούμενη εβδομάδα ο CEO της Berkshire Hathaway έκανε προσφορά 140 δολαρίων ανά μετοχή, σχεδόν 5 δισ. δολάρια συνολικά.

Παρά το γεγονός ότι ο Γουόρεν Μπάφετ έχει στη διάθεση του περί τα 128 δισ. δολάρια σε μετρητά, δεν φαίνεται διατεθειμένος να μειώσει τη ρευστότητά του.

Σύμφωνα με το CNBC, ο Γουόρεν Μπάφετ έκανε «πίσω» και δεν προχώρησε με την προσφορά της Berkshire Hathaway για την εξαγορά της εταιρείας Tech Data.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο CEO της Berkshire Hathaway κατέθεσε προσφορά 140 δολαρίων ανά μετοχή (σχεδόν 5 δισ. δολάρια συνολικά) για την απόκτηση της τεχνολογικής εταιρείας Tech Data, όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και «έχασε» την πλειοψηφική διαδικασία από την Apollo Global Management η οποία προσέφερε 145 δολάρια ανά μετοχή (σχεδόν 5,14 δισ. δολάρια συνολικά).

Το σκεπτικό του Γουόρεν Μπάφετ ανησυχεί τους επενδυτές

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η τιμή στην οποία κατέθεσε προσφορά ο Γουόρεν Μπάφετ και η απόφασή του να αποσύρει τελικά την προσφορά του, ανησυχεί τους επενδυτές, οι οποίοι πλέον αναρωτιούνται αν οι μετοχές είναι υπερτιμημένες.

1

Ο δείκτης S&P 500 έχει καταγράψει άνοδο 25%, εντός του 2019

2

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider