Ρωσία: Προβλήματα στα αεροδρόμια της Μόσχας από ουκρανικά drones

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Προβλήματα στα αεροδρόμια της Μόσχας από ουκρανικά drones
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για λόγους ασφαλείας, η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας υποχρεώθηκε να αναστέλλει κατά διαστήματα τις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Μόσχας.

Ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκάλεσαν προβλήματα σήμερα στις πτήσεις από και προς τη ρωσική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μόσχας.

Ο Σεργκέι Σομπιάνιν ανέφερε επανειλημμένως μέσω αναρτήσεων στο Telegram επιδρομές εχθρικών drones που κατευθύνονταν προς τη ρωσική πρωτεύουσα, τα οποία όμως καταρρίφθηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα. Ο συνολικός αριθμός τους είχε ανέλθει σε τουλάχιστον 15, το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Σομπιάνιν.

Για λόγους ασφαλείας, η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας υποχρεώθηκε να αναστέλλει κατά διαστήματα τις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Μόσχας. Ως εκ τούτου, επηρεάστηκε η λειτουργία του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Ρωσίας, του Σερεμέτιεβο, αλλά και εκείνων σε Ντομοντένοβο και Ζουκόφσκι.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Flightradar24 κατέγραψε σήμερα πολλές εκτροπές πτήσεων που είχαν προορισμό τη Μόσχα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πράσινα τιμολόγια: Διττή εικόνα στις χρεώσεις Αυγούστου με την μέση τιμή στα 18,8 λεπτά/kWh – Αύξηση 8% από μήνα σε μήνα

Ανάγκη πακέτων στήριξης παραγωγών για να συνεχίσουν μετά από φυσικές καταστροφές

Πυρκαγιές: Γιατί οι φωτιές γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider