Πάτρα: Σεισμός 3,6 Ρίχτερ κοντά στο Αντίρριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πάτρα: Σεισμός 3,6 Ρίχτερ κοντά στο Αντίρριο
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 15:45, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 15:45, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αντιρρίου.

Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 19 χιλιομέτρων, βόρεια, βορειοδυτικά της Πάτρας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider