Πάτρα: Σεισμός 3,6 Ρίχτερ κοντά στο Αντίρριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πάτρα: Σεισμός 3,6 Ρίχτερ κοντά στο Αντίρριο
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 15:45, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 15:45, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αντιρρίου.

Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 19 χιλιομέτρων, βόρεια, βορειοδυτικά της Πάτρας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό: Οι ενέργειες εργοδότη ή εργαζόμενου που συνιστούν καταγγελία σύμβασης εργασίας

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως 5 Νοεμβρίου στην προθεσμία έκδοσης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider