Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ - Δείτε live

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ - Δείτε live
Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το πόρισμα δόθηκε στη δημοσιότητα και θα σταλεί στον εφέτη ανακριτή προκειμένου να περιληφθεί στη δικογραφία.

Σε εξέλιξη είναι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ η συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το πόρισμα δόθηκε στη δημοσιότητα και θα σταλεί στον εφέτη ανακριτή προκειμένου να περιληφθεί στη δικογραφία.

Δείτε live την παρουσίαση

Δείτε εδώ αναλυτικά το πόρισμα στα αγγλικά.

Πρώτος ομιλητής για την εισαγωγή και παρουσίαση του έργου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της Επιτροπής Διερεύνησης ήταν ο Πρόεδρος του σιδηροδρομικού τομέα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου. Μιλούν επίσης τα μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Bart Accou, Fabrizio Carpinelli (στελέχη ERA) και Κώστας Καπετανίδης (προϊστάμενος μονάδας διερευνήσεων ΕΟΔΑΣΑΑΜ).

Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ έχει ανακοινώσει ότι θα γνωστοποιήσει τα πορίσματά του για τις αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, την κατάσταση του ελληνικού σιδηροδρόμου, την μη αξιοποίηση των κονδυλίων για τη βελτίωσή του, αλλά και τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη που ακολούθησε της σύγκρουσης των τρένων.

Αναμένονται ακόμη δύο πορίσματα: Ένα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σχετικά με τα έλαια σιλικόνης και άλλο ένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τα τρία βίντεο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διέρρευσαν στοιχεία πελατών της Vodafone Ελλάδος λόγω κυβερνοεπίθεσης στην Βεϊνόγλου

Κλειδώνει μετά τον Δεκαπενταύγουστο το «πακέτο» της ΔΕΘ – Παρεμβάσεις 1,5 δισ. ευρώ

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιουνίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider