Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας - Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έναρξη της δίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας - Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έναρξη της δίκης
Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη μοιραία βραδιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ βρίσκεται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη μοιραία βραδιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ βρίσκεται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής έκανε δεκτή της αίτηση, που είχε καταθέσει μέσω του δικηγόρου του για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του, με περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι κατ’ οίκον περιορισμός και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 18μηνο της κράτησής του ολοκληρώνονταν την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφανής η ανεπάρκεια του κράτους - Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider