Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας - Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έναρξη της δίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας - Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έναρξη της δίκης
Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη μοιραία βραδιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ βρίσκεται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη μοιραία βραδιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ βρίσκεται πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής έκανε δεκτή της αίτηση, που είχε καταθέσει μέσω του δικηγόρου του για την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του, με περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι κατ’ οίκον περιορισμός και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 18μηνο της κράτησής του ολοκληρώνονταν την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider