Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος, από Αεροδρόμιο προς Πειραιά και προς Λαμία, στον κόμβο Μεταμόρφωσης το βράδυ 20/10 και το βράδυ 21/10

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος, από Αεροδρόμιο προς Πειραιά και προς Λαμία, στον κόμβο Μεταμόρφωσης το βράδυ 20/10 και το βράδυ 21/10
Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά και προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) το βράδυ της Παρασκευής 20/10 και το βράδυ του Σαββάτου 21/10.

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 20/10 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 21/10 και από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21/10 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 22/10 η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Πειραιά και προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8).

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

- είτε να επιλέξουν την έξοδο προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9),
- είτε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων, ώστε εν συνεχεία να εξέλθουν στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) προς Λαμία ή προς Πειραιά. Προς διευκόλυνση των οδηγών, θα υπάρχει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διατροφή συζύγου και παιδιού: Πώς καθορίζονται τα ποσά μετά το διαζύγιο

Τι χρήματα διεκδικεί η Εθνική Ελλάδος στο EuroBasket 2025 - Όλα τα ποσά

Airbnb: Ποιοι απειλούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ μετά την 1η Οκτωβρίου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider