Βρούτσης: Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ δεν θα γίνει εκεί η συναυλία των Coldplay

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρούτσης: Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ δεν θα γίνει εκεί η συναυλία των Coldplay
Προέχει το θέμα της ασφάλειας, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

Για το θέμα του ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιάννης Βρούτσης, καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως ανέφερε το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων- του Ολυμπιακού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου- ήταν μια δύσκολη και καθόλου ευχάριστη απόφαση, αλλά σαφέστατα πολιτική απόφαση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα να επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ κάτω υπό δημόσιο χαρακτήρα, το συντομότερο δυνατό, μετά την αποτίμηση και αξιολόγηση της μελέτης του ΤΕΕ.

Όσον αφορά τους χρόνους επαναλειτουργίας, όπως ανέφερε ο κ. Βρούτσης ο χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. «Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Προέχει η ασφάλεια

Σχετικά με τις πολυαναμένομενες συναυλίες των Coldplay που ήταν να λάβουν τόπο στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024, ο αναπλ. υπ Αθλητισμού ήταν ξεκάθαρος: «Εάν δεν έχει ανοίξει (το ΟΑΚΑ), δε θα γίνει συναυλία. Είναι απλό. Θα υπάρξει μια διευθετήσει. Προέχει η ασφάλεια», ανέφερε ο κ. Βρούτσης.

Και πρόσθεσε ότι «ο υπ. Αθλητισμού θα πει να ανοίξει με μια προϋπόθεση. Θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider