Συντριβή ελικοπτέρου στη βόρεια Εύβοια - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συντριβή ελικοπτέρου στη βόρεια Εύβοια - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Σε εξέλιξη είναι έρευνες πλωτών του λιμενικού σώματος και ιδιωτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας μετά την πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου.

Τελευταία ενημέρωση 15.02

Σε εξέλιξη είναι έρευνες πλωτών του λιμενικού σώματος και ιδιωτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας μετά την πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma της πολεμικής αεροπορίας. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειο 4 μποφόρ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικόπτερο Agusta Α109 απογειώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, στις 08:45 ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας, στις 09:00 προσγειώθηκε και στις 10:13 απογειώθηκε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χάθηκε η επικοινωνία του χειριστή και σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες της ΥΠΑ.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες καταστροφής σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα και Β. Εύβοια - Χιλιάδες διασώσεις πολιτών

Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα στην κεντρική και βόρεια Εύβοια - Ενισχύθηκαν οι ειδικές ομάδες ΕΜΟΔΕ-ΕΜΑΚ

gazzetta
gazzetta reader insider insider