Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σήμερα στην Αττική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σήμερα στην Αττική
H αρχική απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της σφοδρότητας του κύματος της κακοκαιρίας, τελικά ανατράπηκε το πρωί.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, διαβεβαίωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του νωρίς το πρωί.

Όπως ενημέρωσε ο περιφερειάρχης, η αρχική απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία «λόγω της σφοδρότητας του κύματος της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας έως και τα ξημερώματα, η οποία μάλιστα ισχυροποιήθηκε και από σχετική ειδοποίηση της Πολιτικής προστασίας μέσω του 112, τελικά ανατράπηκε το πρωί μετά τις νέες εκτιμήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ το κύμα αυτό εξασθενεί και αποχωρεί με ΒΑ κατεύθυνση, χωρίς να έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο λεκανοπέδιο», παρατήρησε ο ίδιος, ενώ για πιθανές δυσκολίες που έχουν σημειωθεί ίσως σε ορισμένους δήμους το ζήτημα επαφίεται στην πρωτοβουλία των δημάρχων, επισήμανε ο Γ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider