Δέκα Έλληνες δημιουργοί στη διεθνή έκθεση κοσμημάτων JCK Las Vegas

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δέκα Έλληνες δημιουργοί στη διεθνή έκθεση κοσμημάτων JCK Las Vegas
Οι συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών, καθιστούν την JCK τον κορυφαίο προορισμό αγοραστών κοσμημάτων παγκοσμίως και τη μεγαλύτερη ετήσια εμπορική διοργάνωση στη Βόρεια Αμερική.

Δέκα Έλληνες δημιουργοί από τον κλάδο του κοσμήματος συμμετείχαν στην εθνική αντιπροσωπεία που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) για την 31η Διεθνή Έκθεση Κοσμημάτων JCK LAS VEGAS 2023, η οποία διεξήχθη από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2023 στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών, καθιστούν την JCK τον κορυφαίο προορισμό αγοραστών κοσμημάτων παγκοσμίως και τη μεγαλύτερη ετήσια εμπορική διοργάνωση στη Βόρεια Αμερική.

Στη φετινή JCK συμμετείχαν 2.056 επαγγελματίες, με επιπλέον 172 σχεδιαστές να συμμετέχουν στον τομέα “Luxury”, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κολεξιόν κοσμημάτων τους σε 18.000 ανθρώπους που επισκέφτηκαν την έκθεση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην αγορά και να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες του χώρου. Οι επισκέπτες προέρχονταν από περισσότερες από 100 χώρες, ενώ έδωσαν το παρόν πάνω από 30.000 επαγγελματίες του κλάδου.

Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της JCK για το σχεδιασμό και την ποιότητά του και κυρίως για τις ανταγωνιστικές του τιμές. Οι Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τις εντυπωσιακές τους δημιουργίες στους χιλιάδες επισκέπτες, συγκεντρώνοντας πολλά κολακευτικά σχόλια, ενώ πολλές είναι οι προσδοκίες για σημαντικές μελλοντικές συμφωνίες και περαιτέρω διείσδυση του ελληνικού κοσμήματος στην αμερικανική, αλλά και παγκόσμια αγορά όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επαφές ΗΠΑ - Ρωσίας για την συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα New START

Κομισιόν: Έρχεται απαγόρευση σε συσκευές Huawei και ZTE από το να μπαίνουν στα εσωτερικά της δίκτυα

Generali: Αγοράζει για 2,3 δισ. ευρώ τις μονάδες της Liberty Mutual στη Δυτική Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider