ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 491 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 491 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019 για την πλήρωση, 491 θέσεων σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 491 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, κατ' εφαρμογή των 192/2022 και 193/2022 αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων είναι από αύριο έως και την πάροδο της 20ης Φεβρουαρίου.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Ένσταση για την Προκήρυξη 2Κ/2019

Κατηγορία: ΠΕ ή ΔΕ

T.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, ειδάλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ποια ζευγάρια θα πρέπει να «χωρίσουν» για τα «μάτια» της Εφορίας – Σε ποιες περιπτώσεις οι έγγαμοι υποβάλλουν υποχρεωτικά χωριστή φορολογική δήλωση

gazzetta
gazzetta reader insider insider