Ολοκληρώθηκε η απολογία Φιλιππίδη - «Οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του» βλέπει ο ηθοποιός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοκληρώθηκε η απολογία Φιλιππίδη - «Οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του» βλέπει ο ηθοποιός
Για ένα οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του με «μάνατζερ» δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής έκανε λόγο κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππιδης.

Για ένα οργανωμένο σχέδιο εις βάρος του με «μάνατζερ» δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής έκανε λόγο κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππιδης. Σε μία μαραθώνια απολογία 9 ωρών, ο ηθοποιός αντέκρουσε τις κατηγορίες για βιασμό και για απόπειρες βιασμού, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του καταστράφηκαν και πλέον δεν έχει διάθεση να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν! Έχω πολλά μέσα στην ψυχή μου δυο χρόνια. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω σπιτι μου. Είναι δυνατό 60 χρόνων άνθρωπος να λέω τέτοια πράγματα; Δεν είμαι βιαστής. Κάντε ότι θέλετε» είπε απευθυνόμενος προς τους δικαστές.

Ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσαν δύο ηθοποιοί για την υπόθεση βιασμού μέσα στο θέατρο Μουσούρη

Δίκη Φιλιππίδη: «Αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του» είπε πρώην σύντροφος ηθοποιού που καταγγέλει τον θιασάρχη

gazzetta
gazzetta reader insider insider