Ειδικό Δικαστήριο: Συνεχίζεται τη Δευτέρα η κατάθεσή της πρώην εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ειδικό Δικαστήριο: Συνεχίζεται τη Δευτέρα η κατάθεσή της πρώην εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη
Την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζει την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.

Την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζει την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.

Αναλυτικότερα, σήμερα, την 15η ημέρα της δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο που δικάζεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην επικεφαλής Ελένη Τουλουπάκη, συνέχισε για δεύτερη ημέρα την κατάθεση της η κυρία Τσατάνη, η οποία θα συνεχίσει να καταθέτει για τρίτη συνεχόμενη δικάσιμο την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία η κυρία Τσατάνη δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων, από την πρόεδρο του Ειδικού Δικαστηρίου Βασιλική Ηλιοπούλου, την Εισαγγελέα της έδρας Όλγα Σμυρλή, τα μέλη του δικαστηρίου Παναγιώτη Τσούκα, Ελένη Φραγκάκη, Σοφία Βιτάλη, Βαρβάρα Ραυτοπούλου, Μαριάνθη Παγουτέλη και από έναν από τους τρεις συνηγόρους υπεράσπισης του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90% - Τα εισοδηματικά κριτήρια

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Νοεμβρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Οι πιο «χρυσές» ομάδες του 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider