Υπόθεση Κολωνού: Δύο νέες συλλήψεις για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπόθεση Κολωνού: Δύο νέες συλλήψεις για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού
Με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση, οδηγήθηκε στο εισαγγελέα ο 55χρονος που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση, οδηγήθηκε στο εισαγγελέα ο 55χρονος που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο συνελήφθη και ένας 43χρονος για την ίδια υπόθεση, ενώ χθες συνελήφθησαν ένας 35χρονος και ένας 39χρονος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία - Μάνδρα: Ομολόγησε το έγκλημα ο 14χρονος αδερφός του θύματος

Κακοκαιρία "Eva": Μηνύματα από 112 σε αρκετές περιοχές για περιορισμό των μετακινήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider