Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη 34χρονος - Τι αναφέρουν οι αρχές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη 34χρονος - Τι αναφέρουν οι αρχές
Νέα σύλληψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Πρόκειται για 34χρονο.

Νέα σύλληψη άνδρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως ο 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Σε διαθεσιμότητα με εντολή Πλεύρη ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου

Νωρίτερα, ο Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της υπόθεσης για τον βιασμό και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως ανακοινώθηκε επίσης, κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυση του.

«Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά. Και κινούνται όλες οι διαδικασίες για την απόλυση του» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπόθεση 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος συλληφθείς διοικητικός υπάλληλος του «Μεταξά»

Θεοδωρικάκος: Σε επαγρύπνηση για προβοκάτσια από την Τουρκία - Απροσπέλαστος ο Έβρος

Μεξικό: 12 νεκροί από επίθεση σε μπαρ στο κεντρικό τμήμα της χώρας

gazzetta
gazzetta reader insider insider