Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επεισόδια στην πορεία - Την Δευτέρα στην Ανακρίτρια ο τρίτος συλληφθείς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Επεισόδια στην πορεία - Την Δευτέρα στην Ανακρίτρια ο τρίτος συλληφθείς
Επεισόδια σε πορεία στα Σεπόλια για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα Σεπόλια, κατά την διάρκεια πορείας για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του καταστήματος του 53χρονου, ενώ προκάλεσαν φθορές στο επαγγελματικό όχημά του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν, με βόμβες μολότοφ, σε αστυνομικές δυνάμεις. Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και τρίτο άτομο - Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ένας 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις κατ΄ εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με την 12χρονη, στην περιοχή του Κολωνού.

Τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος και φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους "πελάτες" του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη και παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , αναφέροντας ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τέσσερις συλλήψεις σε οίκο ανοχής στην Αθήνα

Κολωνός: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης - Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι

Βιασμοί ανήλικης στον Κολωνό: Στοιχεία για νέα πρόσωπα έδωσε η 12χρονη - Τι εξετάζουν οι αρχές

gazzetta
gazzetta reader insider insider