Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι θα πλήξει ουκρανικές βιομηχανίες όπλων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι θα πλήξει ουκρανικές βιομηχανίες όπλων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πλήξει ουκρανικές βιομηχανίες όπλων.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πλήξει ουκρανικές βιομηχανίες όπλων, σε αντίποινα για ένα πλήγμα στην πόλη του Ντονέτσκ, η οποία ελέγχεται από τους αυτονομιστές, και προέτρεψε τους εργαζόμενους και τους κατοίκους των γύρω περιοχών να μην πλησιάζουν στα εργοστάσια αυτά.

Το υπουργείο Άμυνας ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι η Ρωσία πιστεύει πως η Ουκρανία χρησιμοποίησε βόμβες διασποράς σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του Ντονέτσκ. Οι ρωσικές δυνάμεις, πρόσθεσε, θα απαντήσουν ενεργώντας κατά τρόπο ώστε να «εξουδετερώσουν επιχειρήσεις του στρατιωτικο-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας που κατασκευάζουν, επισκευάζουν και αποκαθιστούν τα όπλα τα οποία χρησιμοποιούν οι εθνικιστές για να διαπράττουν εγκλήματα πολέμου».

«Καλούμε τους πολίτες της Ουκρανίας που εργάζονται σε αυτές τις επιχειρήσεις, καθώς και τους κατοίκους των γειτονικών κτιρίων, να φύγουν από τις περιοχές του πιθανού κινδύνου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά κίνητρα για hedge funds και private equity - Στόχος η μετατροπή της Αθήνας σε επενδυτικό hub

Το PosoKanei «κατεβαίνει» τζάμπα - Ο έτοιμος Πολάκης για προεδρία - Το «μεσσηνιακό σωματείο» του Σαμαρά

Φουλ για τις 2.800 μονάδες - Το μεγάλο εύρος των προθεσμιακών - Άνοδος έκπληξη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider