Ελλάδα
13-09-2021 | 16:13

ΙΣΑ - Περ. Αττικής: Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον κορονοϊό στα σχολεία του λεκανοπεδίου

Newsroom
Μοιράσου το
ΙΣΑ - Περ. Αττικής: Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον κορονοϊό στα σχολεία του λεκανοπεδίου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η επιστροφή σε ένα ασφαλές σχολείο είναι ο στόχος του προγράμματος ενημέρωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, που ξεκίνησαν κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, σήμερα σε σχολεία της Αττικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διανεμηθούν οι επικαιροποιημένες οδηγίες αντιμετώπισης της διασποράς του COVID 19, εντός της εβδομάδας, σε 185 σχολεία (87 Δημοτικά, 52 Γυμνάσια, 47 Λύκεια) και ταυτόχρονα θα ενημερωθούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σε 60 Δήμους της Περιφέρειας.

Με αφορμή τη δράση ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε ότι: Αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει λάβει η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ από την αρχή της πανδημίας, για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας, επισημαίνοντας ότι «το ασφαλές σχολείο, θα παραμείνει στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και αυτή τη σχολική χρονιά και με επαγρύπνηση και ετοιμότητα θα συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τη γνώση σε εκπαιδευτικούς, γονείς, και μαθητές, έτοιμοι πάντα να παράσχουμε κάθε βοήθεια για να παραμείνουν ασφαλείς».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.