Κορονοϊός: Ποιες περιοχές «μπαίνουν» στο κόκκινο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κορονοϊός: Ποιες περιοχές «μπαίνουν» στο κόκκινο
Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσονται από αύριο το πρωί η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η  Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου,  η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο Δήμος Κισσάμου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη, η μισή Ελλάδα βρίσκεται ακόμη στο βαθύ κόκκινο» είπε η λοιμωξιολόγος προκειμένου να τονίσει πως δεν υπάρχει περιθώριο επανάπαυσης καθώς πολλές περιοχές στην Ελλάδα εξακολουθούν να καταγράφουν πάνω από 30 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού σε πολλές περιοχές. Επιβαρυμένη είναι η επιδημιολογική εικόνα στην Αττική, την κεντρική και τη δυτική Μακεδονία.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσονται από αύριο το πρωί η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο Δήμος Κισσάμου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επιπλέον, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) από το επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατεβαίνουν και εντάσσονται, με ομόφωνη γνώμη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, οι ακόλουθες περιοχές:

Η Χίος, οι Δήμοι Ιωαννίνων, Κόνιτσας και Βόρειων Τζουμέρκων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ο Δήμος Ερέτριας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, ο Δήμος Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, ο Δήμος Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και ο Δήμος Ρόδου.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider