Γερμανία: Ο ΥΠΟΙΚ Όλαφ Σολτς εμβολιάζεται σήμερα με AstraZeneca

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Ο ΥΠΟΙΚ Όλαφ Σολτς εμβολιάζεται σήμερα με AstraZeneca
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι πρόκειται να λάβει σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19 της AstraZeneca.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι πρόκειται να λάβει σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19 της AstraZeneca.

“Πάντα έλεγα ότι θα εμβολιαστώ όταν έρθει η σειρά μου”, σχολίασε ο 62χρονος πολιτικός μιλώντας σε δημοσιογράφους. “Σήμερα είναι η ημέρα, θα εμβολιαστώ με το εμβόλιο της AstraZeneca”.

Σύμφωνα με αναφορές του γερμανικού Τύπου, η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, 66 ετών, επίσης θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα, αν και η καγκελαρία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Η ρυθμιστική αρχή εμβολίων της Γερμανίας έχει συστήσει να περιοριστεί η χρήση του εμβολίου αυτού στους ενήλικες άνω των 60 ετών, επικαλούμενη τον σπάνιο κίνδυνο εμφάνισης θρομβώσεων.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μέρκελ, εμβολιάστηκε χθες Πέμπτη με το εμβόλιο της Pfizer.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας τον Σεπτέμβριο με 369.690 απολύσεις - Μειωμένου ωραρίου οι περισσότερες προσλήψεις

Πώς διεκδικούν «κούρεμα» χρέους οι οφειλέτες – Οδηγίες ρύθμισης χρεών

Ο πόλεμος της σόγιας ΗΠΑ - Κίνας: Πρώτο θύμα οι Αμερικάνοι αγρότες, κατά πλειοψηφία ψηφοφόροι Τραμπ!

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider