Η Ινδία ενέκρινε τη χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ινδία ενέκρινε τη χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού
Η Ινδία έγινε η 60η χώρα που εγκρίνει τη χρήση του Sputnik V, μετά από πετυχημένα αποτελέσματα της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών.

Οι υγειονομικές αρχές της Ινδίας ενέκριναν τη Δευτέρα τη χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία που διαχειρίζεται το εμβόλιο.

«Η Ινδία, η 2η πολυπληθεστέρη χώρα του κόσμου, έγινε η 60η χώρα που εγκρίνει τη χρήση του Sputnik V, μετά από πετυχημένα αποτελέσματα της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών. Το Sputnik V πλέον έχει εγκριθεί προς χρήση για πάνω από 3 δισ. κόσμου» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ρωσικής εταιρείας που διαχειρίζεται το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΔΕΘ: Κλείδωσε το πακέτο παροχών για το 2026 – Παρεμβάσεις για στεγαστικό, δημογραφικό και μεσαία εισοδήματα

Αντίστροφη μέτρηση για το «μπαζούκα» της Alpha Bank

Με φθηνή βενζίνη από Βουλγαρία φουλάρουν οι Έλληνες, κλείνουν τα πρατήρια στην παραμεθόριο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider