Γκάγκα: Στο 90% η πληρότητα στις ΜΕΘ της Αττικής - Έχουμε κουραστεί όλοι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γκάγκα: Στο 90% η πληρότητα στις ΜΕΘ της Αττικής - Έχουμε κουραστεί όλοι
«Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, γιατί έχουμε κουραστεί όλοι. Έχει περάσει ένας χρόνος και συνεχίζουμε να βλέπουμε κρούσματα αρκετά και αυτό μας αποκαρδιώνει», τόνισε η Μίνα Γκάγκα.

«Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, γιατί έχουμε κουραστεί όλοι. Έχει περάσει ένας χρόνος και συνεχίζουμε να βλέπουμε κρούσματα αρκετά και αυτό μας αποκαρδιώνει», τόνισε η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εξέφρασε την ανησυχία της για αυτή την εβδομάδα, ωστόσο δεν απέκλεισε ήδη να έχουμε φτάσει στην κορύφωση αυτού του πανδημικού κύματος. Δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το πόση παράταση του lockdown απαιτείται για να φτάσουμε σε ένα ασφαλές επιδημιολογικό επίπεδο στην Αττική, λέγοντας ότι πρέπει να το αφήσουμε στην ομάδα που επιβλέπει όλα τα δεδομένα.

Για το νοσοκομείο Σωτηρία, τόνισε ότι νοσηλεύονται με κορονοϊό λίγοι περισσότεροι από 300 ασθενείς εκ των οποίων περίπου οι 80 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Σε όλη την Αττική η κάλυψη σε ΜΕΘ είναι γύρω στο 90%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider