Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Συγκέντρωσε δωρεές 4,7 εκατ. δολαρίων για το Τέξας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Συγκέντρωσε δωρεές 4,7 εκατ. δολαρίων για το Τέξας
Η Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ συγκέντρωσε περισσότερα από 4 εκατ. δολάρια σε δωρεές για την ανακούφιση των πληγέντων στο Τέξας.

Περισσότερα από 4,7 εκατ. δολάρια σε δωρεές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής στα πλαίσια της καμπάνιας της Αλεξάντρια – Οκάσιο Κορτέζ (AOC) για την στήριξη των οικογενειών και επιχειρηματιών που δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία στο Τέξας.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες έπληξαν εκατομμύρια νοικοκυριά, τα οποία έμειναν για ημέρες χωρίς ηλεκτρική ενέργεια και πόσιμο νερό. Μάλιστα, πολλές είναι περιοχές της πολιτείας που ακόμα και σήμερα παραμένουν χωρίς ηλεκτρισμό.

Η πρωτοβουλία της Αμερικανίδας πολιτικού ανακοινώθηκε την Πέμπτη μέσω Twitter, με στόχο την άμεση συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την ανακούφιση των πληγέντων. Ήδη από την πρώτη ημέρα οι δωρεές ξεπέρασαν το 1 εκατ. δολάρια και πλέον το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και θα λάβουν οι οργανώσεις αρωγής αστέγων και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού εκτιμάται πως ξεπέρασε τα 4,7 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider