ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Τέρνα Ενεργειακή: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ από Περιστέρη και αγορές ιδίων μετοχών για στήριξη

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Τέρνα Ενεργειακή: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ από Περιστέρη και αγορές ιδίων μετοχών για στήριξη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ στήριξαν τις μετοχές των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή τόσο ο ισχυρός άνδρας του ομίλου, Γ. Περιστέρης, όσο και οι ίδιες εταιρίες μέσω buyback.

Κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου, στον απόηχο των εξελίξεων στο Τέξας, ο κ. Περιστέρης προέβη σε αγορές μετοχών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ συνολικής αξίας άνω των 354 χιλ. ευρώ και σε αγορές στήριξης και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής συνολικού ύψους πάνω από 627 χιλ. ευρώ, δίνοντας συνολικά σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ, με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των εισηγμένων.

Παράλληλα, και οι εταιρείες προχώρησαν σε αγορές ιδίων μετοχών, στέλνοντας σήμα στήριξης στην αγορά και τους επενδυτές. Ειδικότερα, την ίδια μέρα η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προχώρησε σε αγορές ιδίων μετοχών συνολικής αξίας άνω των 610 χιλ. ευρώ, ενώ η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή σε αγορές με συνολική αξία συναλλαγής πάνω από 427 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αίρεται από 30 Ιουνίου το πλαφόν - Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για μειώσεις τιμών

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Όλα τα «κλειδιά» για την πληρωμή των 150 ευρώ - Γιατί θα πρέπει να αποκτήσουν ΑΦΜ τα νεογέννητα

Πλάτη με... μέτρο στην ακρίβεια - «Ευλογημένοι» μισθοί - Ποιος φλερτάρει τον Κυριάκο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider