Κυριακίδου: Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ο εμβολιασμός μπορεί να έχει φτάσει το 70%

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κυριακίδου: Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ο εμβολιασμός μπορεί να έχει φτάσει το 70%
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Σε διαδικτυακή συζήτηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ συμμετείχε η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου και ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στέλλα Κυριακίδου ενημέρωσε ότι στην ΕΕ, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ο εμβολιασμός μπορεί να έχει φτάσει το 70% τονίζοντας ότι θα υπάρχουν αρκετές δόσεις για όλους τους πολίτες.

Παράλληλα, σημείωσε ότι μέχρι σήμερα, έχουν παραδοθεί 18,5 εκατ. δόσεις.

Η Ευρωπαία Επίτροπος επισήμανε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την πολυπλοκότητα της ανάπτυξης, της παρασκευής και της διανομής των εμβολίων υπογραμμίζοντας ότι η ΕΕ είναι έτοιμη να υποστηρίξει τους παρασκευαστές ώστε να αυξήσουν γρήγορα την παραγωγή, να παραδώσουν εμβόλια, να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην παραγωγική ικανότητα και να αντιμετωπίσουν τις συνεχιζόμενες μεταλλάξεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε συνέντευξη του Πλεύρη

Εξοικονομώ - Επιχειρώ: Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider