Δεν ψάχνει πια γυναίκα για να πάνε μαζί στο διάστημα ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν ψάχνει πια γυναίκα για να πάνε μαζί στο διάστημα ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος (pic)
Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που έψαχνε γυναίκα για να κάνουν μαζί ταξίδι στο διάστημα, ακύρωσε το ριάλιτι.

Στον «πάγο» μπαίνει το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου στο Abema TV που θα συγκέντρωνε υποψήφιες γυναίκες για να βρει «ταίρι» στο διαστημικό του ταξίδι ο Γιουσάκου Μαεζάβα.

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος στα μέσα του Ιανουαρίου είχε ανακοινώσει πως ψάχνει υποψήφια «σύντροφο» για να του κάνει παρέα στο διάστημα.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιουσάκου Μαεζάβα έχει κάνει κράτηση στην εμπορική αποστολή γύρω από τη Σελήνη, με τον πύραυλο «Starship», της εταιρείας SpaceX, η οποία ανήκει στον Έλον Μασκ και η οποία είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το 2023.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του BBC, o Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος που «μοίρασε» 9 εκατ. δολάρια σε αγνώστους στο Twitter, χρησιμοποίησε την ίδια πλατφόρμα επικοινωνίας για να ανακοινώσει πως σταματά τη διαδικασία εύρεσης συντρόφου για το ταξίδι, μέσα από το ριάλιτι σόου.

Όπως δήλωσε οι λόγοι του είναι προσωπικοί και σκοπεύει να πραγματοποιήσει το ταξίδι χωρίς «παρέα», παρότι οι αιτήσεις των υποψήφιων για το ριάλιτι ξεπέρασαν τις 28.000!

Αξίζει να σημειωθεί πως η καθαρή περιουσία τους Γιουσάκου Μαεζάβα ανέρχεται στα 3,6 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider