gMotion 94: Οδηγεί την ενημέρωση για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα

Νικόλαος Γιαννούλας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
gMotion 94: Οδηγεί την ενημέρωση για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα
gMotion τεύχος 94
Με 182 σελίδες, το νέο gMotion 94 υποδέχεται το 2023 προσφέροντας στους αναγνώστες οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζουν για την αυτοκίνηση και τα motorsport κάθε μήνα.

Κάθε νέο αυτοκίνητο, κάθε καινούρια μοτοσικλέτα και οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της αυτοκίνησης, περνά πρώτα από τις σελίδες του μηνιαίου online περιοδικού gMotion. Μόνο δωρεάν και σε κάθε οθόνη, διαβάζεται εύκολα αλλά όχι γρήγορα. Οι 182 σελίδες του, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας ολόκληρο το μήνα.

Το Funky ID. Buzz στο gMotion 94

Οδηγούμε το αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID. Buzz για να ανακαλύψουμε κατά πόσο το σύγχρονο Bulli (T1), όντας τόσο funky όσο θα το ήθελαν τα παιδιά των λουλουδιών, είναι επίσης τόσο αποδοτικό και προηγμένο όσο επιτάσσει ο 21ος αιώνας.

gMotion τεύχος 94

Εξαιρετικά σημαντική για την ελληνική αγορά είναι και η έλευση της νέας Toyota Corolla Cross, ενώ οδηγούμε ξανά το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» για την Ελλάδα, το νέο Kia Sportage, ώστε να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσο του αξίζει ο βαρύτιμος τίτλος.

Στις δοκιμές αυτού του μήνα ξεχωριστή θέση έχει η ισχυρότερη μέχρι στιγμής έκδοση της Alfa Romeo Tonale, αυτή με τους 160 ίππους. Και κλείνουμε με μια συγκριτική δοκιμή δύο πολύ δημοφιλών SUV, των Peugeot 3008 και Volkswagen Tiguan, τα οποία διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο short list των επιλογών κάθε υποψήφιου αγοραστή οικογενειακού αυτοκινήτου.

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον

Από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον, τα Audi Activesphere Concept και Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV δείχνουν ότι το ποτάμι της ηλεκτροκίνησης δεν γυρίζει πίσω -και είναι μάλιστα εντυπωσιακά ορμητικό.

Σημαντικές πρωτοβουλίες και αγώνες

Στην αγωνιστική επικαιρότητα, το «All Girls Initiative» του διαγωνισμού F1 in Schools Greece, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη. Εντυπωσιακή ωστόσο ήταν και η επικράτηση του 39 ετών Οζιέ στον πρώτο αγώνα WRC της χρονιάς, το Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Το πρωτάθλημα της F1 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, αλλά το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί με τις παρουσιάσεις των νέων μονοθέσιων και φυσικά την τελική διαμόρφωση του προγράμματος του πρωταθλήματος. Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε, είναι στο θέμα «It's A Date».

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ ευτυχώς και ο Ιανουάριος ήταν ο μήνας του σκληρότερου μηχανοκίνητου αγώνα στον πλανήτη, του Rally Dakar. Για το οποίο, μπορείτε να μάθετε τα πάντα.

Μοτοσικλέτες για κάθε χρήση

Στους δύο τροχούς μια κλασική μοτοσικλέτα, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, η Royal Enfield Classic 350, οδηγήθηκε από τον Κώστα Παστρίμα, ενώ το περιπετειώδες scooter Aprilia SR 200 GT από τον πολυπρωταθλητή Βασίλη Ορφανό.

Το μεγαλύτερο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση

Τέλος ένα μεγάλο αφιέρωμα 38 σελίδων για το 6ο Ecomobility Conference, το οποίο συνδιοργανώνει το «αδελφό» οικονομικό και επιχειρηματικό site reader.gr με την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, αποτελεί τον καλύτερο οδηγό κατανόησης του μέλλοντος της ηλεκτροκίνησης τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως.

Διαβάστε το gMotion 94 με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider