Τα κέρδη της Stellantis φέρνουν μπόνους στους εργαζόμενους

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα κέρδη της Stellantis φέρνουν μπόνους στους εργαζόμενους
Στο τέλος της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της Stellantis οι εργαζόμενοι θα μοιραστούν σχεδόν 2 δισ. ευρώ.

Η Stellantis ανακοίνωσε τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα μετά το σχηματισμό της, που προέκυψε τον Ιανουάριο του 2021 από τη συγχώνευση των Ομίλων PSA και FCA. Ο νέος όμιλος είναι ιδιαίτερα εύρωστος, καθώς ανακοίνωσε καθαρά έσοδα152 δισεκατομμυρίων ευρώ και καθαρά κέρδη που έφτασαν στα 13,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Stellantis ανακοίνωσε επίσης ότι θα επιβραβεύσει τους εργαζόμενούς της σε όλο τον κόσμο και θα τους μοιράσει 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ, ως αναγνώριση της συνεισφοράς τους στα επιτεύγματα της εταιρείας.

«Οι εργαζόμενοι είναι η καρδιά της Stellantis. Χάρη στη συνεχή εστίασή τους στην άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους καταφέραμε να επιτύχουμε αποτελέσματα ρεκόρ τον πρώτο χρόνο ως Stellantis», δήλωσε ο Κάρλος Ταβάρες, Διευθύνων Σύμβουλος της Stellantis. «Κάθε υπάλληλος της Stellantis ανέλαβε ένα εξαιρετικό έργο το 2021 συνδυάζοντας δύο αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζοντας σοβαρές εξωτερικές προκλήσεις. Στόχος μας είναι όλοι οι εργαζόμενοι να επωφεληθούν από την κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβραβεύσουμε και να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ομάδας μας για την ακούραστη δέσμευσή τους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider