Αυτοκίνητο
02-07-2020 | 10:20

Kymco Noodoe: Upgrade your Ride (pics & vid)

Μοιράσου το
Kymco Noodoe: Upgrade your Ride (pics & vid)

Όλα πλέον στην καθημερινότητά μας είναι «έξυπνα». Γιατί λοιπόν τα scooter να λείπουν από αυτήν την κατηγορία; Συνεπιβάτη σε αυτή την προσπάθεια η Kymco προσφέρει την εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe, η οποία παρέχει χρηστικές λειτουργίες, άνεση και ευκολία με τελικό σκοπό να κάνει upgrade κάθε σας διαδρομή, όσο κοντινή ή μακρινή κι αν είναι!

insider

Το Noodoe μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα scooter της Kymco, τα οποία αυτή την περίοδο και μέχρι τις 31 Ιουλίου βρίσκονται σε προσφορά! Αυτά είναι τα Agility 300i, People S 300i, DownTown 350i TCS, Xciting S 400i, AK 550i και μπορείτε να τα αποκτήσετε με όφελος έως και 700€!

insider

Οι δυνατότητες του Noodoe

Το Noodoe διαθέτει GPS Navigator με χάρτες της Ελλάδας, για να φτάνετε στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Παράλληλα, σαν άλλος Μαγγελάνος, μπορείτε να ακολουθήσετε την έξυπνη πυξίδα, που θα σας οδηγήσει σε συνεργάτες της Kymco, βενζινάδικα, καταστήματα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ αν οδηγείτε παρέα με άλλα άτομα που έχουν Noodoe στο scooter τους η πυξίδα σας δείχνει κάθε στιγμή τη θέση του κάθε μέλους.

insider

Το Noodoe, επίσης, μπορεί να σας εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone, όταν το scooter σταματήσει. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, Whatsapp, αναπάντητες κλήσεις και άλλα. Έτσι, σε κάθε κόκκινο φανάρι, ο χρόνος θα περνάει πιο γρήγορα, αφού θα μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματα και τις ενημερώσεις σας.

insider

Μέσα από την οθόνη του scooter μπορείτε να βλέπετε και τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες αλλά και να ενημερώνεστε για την πρόγνωση του καιρού ανά ώρα! Και αν είστε από αυτούς που κάθε φορά που πάνε σε πολυσύχναστο μέρος ψάχνουν μισή ώρα να βρουν που πάρκαραν, τότε η λειτουργία της εύρεσης scooter θα γίνει το νέο σας αγαπημένο gadgetάκι, αφού καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να σας καθοδηγήσει στο σταθμευμένο σας scooter.

insider

Ταυτόχρονα, ο φωτισμός καλωσορίσματος βοηθά στον εντοπισμό του, χάρη στο φωτεινό σήμα που σας καθοδηγεί. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε την εμφάνιση του ρολογιού και του ταχύμετρου με background από το Noodoe Cloud ή να ανεβάσετε και δική σας φωτογραφία με ό,τι θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας!

insider

Είσαστε έτοιμοι να κάνετε upgrade στις δικές σας διαδρομές; Μάθετε περισσότερα στο https://noodoe.kymco.gr/

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.