Κάτω από τα 9.000 δολάρια το Bitcoin – Τι έχει συμβεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάτω από τα 9.000 δολάρια το Bitcoin – Τι έχει συμβεί
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός για την… ανωνυμία του «εφευρέτης» του Bitcoin, με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, φέρεται να έχει επιδοθεί σε μαζικές πωλήσεις του κρυπτονομίσματος τα τελευταία 25ωρα.

Σε πτωτική τροχιά έχει εισέλθει τα τελευταία 24ωρα το Bitcoin, με την αγορά των κρυπτονομισμάτων να χάνει το ισχυρό momentum που είχε καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα.

Τη Δευτέρα, το Bitcoin διαπραγματεύεται αρκετά... μακριά από τα επίπεδα των 9.000 δολαρίων και κινείται οριακά πάνω από τα 8.840 δολάρια, καταγράφοντας πτώση 1,80%.

Γιατί πέφτει το Bitcoin

Διεθνή μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα traders που δραστηριοποιούνται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, αναφέρουν πως οι ισχυρές απώλειες στο Bitcoin συνδέονται με την… αλλαγή στάσης του δημιουργού του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός για την… ανωνυμία του «εφευρέτης» του Bitcoin, με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, φέρεται να έχει επιδοθεί σε μαζικές πωλήσεις Bitcoin τα τελευταία 25ωρα.

«Η ξεκάθαρη ‘απόρριψη’ από πλευράς Bitcoin των σημείων στήριξης των 9.800-9.900 δολαρίων και η επιστροφή του στα επίπεδα των 8.000 δολαρίων καταδεικνύει μια πραγματικότητα: Το Bitcoin δεν είναι έτοιμο ακόμη να επιδοθεί σε ράλι πάνω από τα επίπεδα των 10.000 δολαρίων», εξηγεί μερίδα αναλυτών.

«Τώρα που το κρυπτονόμισμα φλερτάρει με τα επίπεδα των 8.800 δολαρίων, αυξάνεται η πιθανότητα για διόρθωσή του προς τα χαμηλά των 6.000-700 δολαρίων», εκτιμούν οι traders.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.