Έκανε το «τρία στα τρία» η Wall Street παρά τη βουτιά της Tesla

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έκανε το «τρία στα τρία» η Wall Street παρά τη βουτιά της Tesla
Σε «ελεύθερη πτώση» επιδόθηκε η μετοχή της Tesla, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ανακόψει το ράλι των αμερικανικών δεικτών.

Ισχυρά κέρδη για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση κατέγραψαν οι δείκτες στη Wall Street στη συνεδρίαση της Τετάρτης, δίδοντας συνέχεια στο ράλι της Τρίτης.

Η επενδυτική κοινότητα εμφανίζεται ελαφρώς πιο θωρακισμένη έναντι των ανησυχιών που γεννά η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού.

Η εικόνα στο ταμπλό

Ειδικότερα, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 1,68% στις 29.200 μονάδες, κερδίζοντας 483 μονάδες.

O S&P 500 κατέγραψε άνοδο 1,12% στις 3.334 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,43% στις 9.508 μονάδες.

Σε «ελεύθερη πτώση» η μετοχή της Tesla

Σε «ελεύθερη πτώση» επιδόθηκε η μετοχή της Tesla, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ανακόψει το ράλι των αμερικανικών δεικτών.

Η μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας υποχώρησε κατά 17,18% για να κλείσει στα 734,70 δολάρια (ενδοσυνεδριακά υποχωρούσε 20%), μετά τις εξαγγελίες πως θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις των αυτοκινήτων, που είχαν προγραμματιστεί να παραδοθούν αρχές Φεβρουαρίου. Οι καθυστερήσεις αποδίδονται στον οικονομικό αντίκτυπο της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού διεθνώς.

Η «βουτιά» των μετοχών της Tesla ήρθε μετά το εντυπωσιακό ράλι των δύο προηγούμενων ημερών, με τη μετοχή να ενισχύεται 19,9% τη Δευτέρα και 13,7% την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι την Τρίτη η μετοχή της Tesla έκλεισε με άνοδο 13,7% στα επίπεδα των 887,06 δολαρίων, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε διασπάσει ανοδικά το ψυχολογικό όριο των 900 δολαρίων. Το άλμα 19,9% της Δευτέρας ήταν η καλύτερη ημερήσια επίδοση της μετοχής από τον Μάιο του 2013.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider