Πτώση στις τιμές του πετρελαίου για τέταρτη μέρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτώση στις τιμές του πετρελαίου για τέταρτη μέρα
Κατρακύλησαν για τέταρτη συνεχόμενη μέρα οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου λόγω της υψηλής κατανάλωσης που αναμένεται για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Πεσόντων (Memorial Day) που είναι στις 27 Μαΐου.

Κατρακύλησαν για τέταρτη συνεχόμενη μέρα οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου λόγω της υψηλής κατανάλωσης που αναμένεται για το Σαββατοκύριακο ενόψει της αργίας της Ημέρας των Πεσόντων (Memorial Day) που είναι στις 27 Μαΐου.

Το αμερικανικό αργό σημειώνει για την εβδομάδα πτώση 3%, ενώ το Brent που αποτελεί τον παγκόσμιο δείκτη αναφοράς βρίσκεται -4%.

Το αργό West Texas Intermediate παράδοσης Ιουλίου υποχώρησε 70 σεντς ή 0,9%, κλείνοντας στα 76,87 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Η τιμή του πετρελαίου έχει παραμείνει σε εύρος διακύμανσης 3 δολαρίων από τα υψηλά του Απριλίου καθώς οι φόβοι για μια ευρύτερη σύρραξη στη Μέση Ανατολή αμβλύνονται και οι traders στρέφουν ξανά την προσοχή τους στην προσφορά και τη ζήτηση.

Το Brent παράδοσης Ιουλίου έχασε 54 σεντς ή 0,66%, κλείνοντας στα 81,36 δολάρια το βαρέλι στις συναλλαγές στο ICE Futures Europe.

Η βενζίνη Ιουνίου ενισχύθηκε 0,06% στα 2,46 δολάρια το γαλόνι.

Το φυσικό αέριο παράδοσης Ιουνίου κατρακύλησε 6% και διαμορφώθηκε στα 2,65 δολάρια ανά χίλια κυβικά πόδια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider