Top pick για την Eurobank Equities η Jumbo - Αυξάνει την τιμή στόχο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Top pick για την Eurobank Equities η Jumbo - Αυξάνει την τιμή στόχο
Η Eurobank Equities αυξάνει την τιμή στόχο για τη Jumbo με τη μετοχή να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.

Μετά την αύξηση των πωλήσεων κατά 14% και την αύξηση των EBIT κατά 12% το 2022, η Eurobank Equities αναμένει μια συνέχιση της ισχυρής δυναμικής της Jumbo, με τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου να βρίσκονται στο +33% σε ετήσια βάση.

Παρόλο που οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία θα έπρεπε να έχουν δώσει μια σημαντική ώθηση στο πρώτο τρίμηνο δημιουργώντας ένα εύκολο base-effect, η χρηματιστηριακή υποστηρίζει ότι η υποκείμενη ανάπτυξη είναι ακόμα αρκετά ισχυρή, κάτι που αποτελεί καλό οιωνό για το σενάριό της για αύξηση του τζίρου κατά 16% στο σύνολο της χρήσης. Οι αριθμοί της Eurobank Equities υποδηλώνουν μια αύξηση των πωλήσεων κατά 13% στους υπόλοιπους 9 μήνες του 2023, κάτι που είναι περισσότερο από εφικτό κατά την ίδια.

Επιπλέον αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας κατά 1%-3% για τη διετία 2023-2024, με αύξηση των EBITDA κατά 17% περίπου φέτος και κατά 8% το 2024.

Κατά συνέπεια, η Eurobank Equities αυξάνει την τιμή στόχο για τη Jumbo στα 26,4 από 25,6 ευρώ, με σύσταση «buy» και με τη μετοχή να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ψηλώνει» το στόχο για το Χρηματιστήριο Αθηνών η Goldman Sachs - Στις προτιμώμενες επιλογές της

Φορολογικές δηλώσεις: Χωρίς φόρο ή με επιστροφή φόρου 7 στα 10 εκκαθαριστικά

Ρεύμα: Ενεργοποιείται η ανάκτηση των υπερεσόδων των προμηθευτών

gazzetta
gazzetta reader insider insider