Piper Sandler: Τι κοινό έχουν οι μετοχές των Alphabet, Tesla και Crocs

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Piper Sandler: Τι κοινό έχουν οι μετοχές των Alphabet, Tesla και Crocs
Ο επικεφαλής αναλυτής του επενδυτικού firm, Γκρεγκ Τζόνσον, ανέφερε πως και οι 3 μετοχές μπορούν να αποφέρουν ισχυρά κέρδη για τους επενδυτές.

Ισχυρή σύσταση για τις μετοχές της μητρικής της Google, Alphabet, της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla και της κατασκευάστριας παπουτσιών Crocs δίνει η Piper Sandler.

Μιλώντας στο CNBC, ο επικεφαλής αναλυτής του επενδυτικού firm, Γκρεγκ Τζόνσον, ανέφερε πως και οι 3 μετοχές μπορούν να αποφέρουν ισχυρά κέρδη για τους επενδυτές.

Το firm δίνει τιμή στόχο για την Alphabet τα 3.034, 9% αυξημένη από το κλείσιμο της Παρασκευής στην Wall Street, τον τίτλο της Tesla στα 1.200 δολάρια, αυξημένο κατά 53% σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής και τη μετοχή της Crocos στα 212 δολάρια, αυξημένη κατά 63% σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής.

Σε δήλωση της στο CNBC, η Ντανιέλ Σάι, οικονομολόγος στο firm Simpler Trading, συντάσσεται με τον Τζόνσον μόνο ως προς τη μετοχή της Tesla, κυρίως «λόγο της αυξητικής τάσης που βλέπουμε να έχει η ηλεκτροκίνηση, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Tesla: Μετακομίζει την έδρα της από την Καλιφόρνια στο Τέξας

«Τέλος» στα έσοδα από Google και YouTube για τους «αρνητές» της κλιματικής αλλαγής

gazzetta
gazzetta reader insider insider