Bitcoin: Πρόβλεψη Minerd για πτώση στις 10.000 δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bitcoin: Πρόβλεψη Minerd για πτώση στις 10.000 δολάρια
«Θα το θέσω ως εξής, δεν θα βιαζόμουν να αγοράσω bitcoin και δεν βλέπω κανένα λόγο να το έχω στο χαρτοφυλάκιο μου αυτη τη στιγμή».

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους επενδυτές να αγοράσουν Bitcoin, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Guggenheim Investments, Scott Minerd.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, βρίσκεται εν μέσω μίας πτωτικής πορείας που μπορεί να «ρίξει» την τιμή του ακόμα και στις 10.000 δολάρια, σχολιάζει ο Minerd, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC και προσθέτει: «όταν κοιτάμε την ιστορία του κρυπτονομίσματος και βλέπουμε που είμαστε τώρα, πραγματικά είναι ένα πιθανό 'κρασάρισμα', το οποίο σημαίνει πως μπορεί να έχει μια πτώση 70-80% και να βρεθεί μεταξύ των 10.000 και 15.000 δολαρίων».

Αυτή τη στιγμή το bitcoin βρίσκεται στο επίπεδο των 33.300 δολαρίων (σ.σ. το bitcoin βρίσκεται στα 33.476 δολάρια στις 8:49 μμ / ώρα Ελλάδος), σχεδόν 50% χαμηλότερα από το υψηλότερο ρεκόρ του, πριν από τρεις μήνες.

«Θα το θέσω ως εξής, δεν θα βιαζόμουν να αγοράσω bitcoin και δεν βλέπω κανένα λόγο να το έχω στο χαρτοφυλάκιο μου αυτη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά προβλέποντας πως θα συνεχιστεί η πτωτική πορεία του κρυπτονομίσματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider