Στο «πράσινο» η Wall Street

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο «πράσινο» η Wall Street
Κέρδη στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με τους επενδυτές να αναμένουν την έκθεση της Fed.

Με κέρδη διαπραγματεύονται οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, ενώ ο Nasdaq είναι στο κόκκινο. Στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών για την Τετάρτη βρίσκονται τα στοιχεία της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), με τη δημοσίευση της τελευταίας έκθεσης για την πορεία της αμερικανικής επιχειρηματικής δραστηριότητας (γνωστή ως Beige Book).

Στην κίνηση των δεικτών, ο Dow Jones κερδίζει 0,08%, ο S&P 500 ενισχύεται 0,05%, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί 0,1%.

Πέρα από τα στοιχεία της Fed, η Wall Street τελεί εν αναμονή των δεδομένων για την αμερικανική αγορά εργασίας, μετά από την απρόσμενη κάμψη στην απασχόληση των ΗΠΑ που καταγράφηκε τον Απρίλιο. Οι προβολείς του ενδιαφέροντος είναι στραμμένοι στα στοιχεία για τις εβδομαδιαίες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας που ανακοινώνονται την Πέμπτη και, κυρίως, στα δεδομένα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ τον Μάιο, τα οποία ανακοινώνονται την Παρασκευή.

Στις επιχειρηματικές εξελίξεις, στην πώληση μετοχών αξίας 230,5 εκατ. δολαρίων προχώρησε η AMC Entertainment Holdings Inc., η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι νέος κάτοχος του σημαντικού μεριδίου είναι πλέον η Mudrick Capital Management (MCM).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider