Κλειστή τη Δευτέρα η Wall Street λόγω της Ημέρας του Προέδρου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κλειστή τη Δευτέρα η Wall Street λόγω της Ημέρας του Προέδρου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Κλειστό θα παραμείνει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου το χρηματιστήριο της Wall Street καθώς στις ΗΠΑ γιορτάζεται η «Ημέρα του Προέδρου».

Με αυτή την εθνική εορτή, κάθε τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου, στις ΗΠΑ τιμούν τα γενέθλια του πρώτου προέδρου τους, Τζορτζ Ουάσιγκτον, στις 22 Φεβρουαρίου 1732. Το χρηματιστήριο καθώς και όλος ο δημόσιος τομέας παραμένουν κλειστά.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, με τους δείκτες να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα κατά το κλείσιμο της τελευταίας συνεδρίασης, την Παρασκευή 12/2.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μεγαλοοφειλέτες: Ποιοι μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» - Πώς γλιτώνουν τα «μανταλάκια»

Η κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλάζει πίστα - Η αφρόκρεμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση Τσίπρα - Η σέλφι που σήκωσε σκόνη

Εξοχική κατοικία: Ποιο ελληνικό νησί αποτελεί την top επιλογή για «ξένα πορτοφόλια»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider