Νέο ρεκόρ για τον S&P 500

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέο ρεκόρ για τον S&P 500
Συνεχίζουν την ανοδική πορεία η δείκτες στη Wall Street.

Συνεχίζει στα ρεκόρ η Wall Street και την Τετάρτη με τους επενδυτές ωστόσο να αναμένουν την κρίσιμη ψηφοφορία για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική Βουλή θα ψηφίσει επί των δύο άρθρων παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ.

Ο Χόγιερ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή δεν έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τον τρόπο που θα ψηφίσουν.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, ενέκρινε την ενεργοποίηση δύο άρθρων παραπομπής.

Οι κατηγορίες που αποδίδουν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου είναι: «κατάχρηση εξουσίας» και «παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου».

Την Τετάρτη ο Dow Jones ενισχύεται 0,11% στις 28.290,36 μονάδες, ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,03% στις 8.826,38 μονάδες, ενώ ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,04% στις 3.193,97 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Μ. Δευτέρα οι αιτήσεις, Μ. Τετάρτη οι πρώτες πληρωμές

Μοιράζει 35,3 εκατ. ευρώ στο προσωπικό η Eurobank, ενεργοποιεί buyback 288 εκατ. ευρώ

Πάσχα: Ξεκινάει το εορταστικό ωράριο - Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα μαγαζιά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider