Amazon: Πλέον προσφέρει online αγορές και με μετρητά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon: Πλέον προσφέρει online αγορές και με μετρητά
Αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη, ήδη, σε 19 χώρες, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ισχύει και για την Αμερική.

Το νέο «στοίχημα» της Amazon είναι να διευκολύνει τους πάντες να κάνουν τις αγορές τους, από το site της, ακόμα και αν δεν θέλουν ή αν δεν έχουν κάρτα για να πληρώσουν ηλεκτρονικά.

Ο «γίγαντας» του ηλεκτρονικού εμπορίου λανσάρει τη μέθοδο του «Amazon PayCode», η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν κάτι online και μετά να πάνε σε ένα από τα 15.000 καταστήματα της Western Union και να πληρώσουν με μετρητά.

Σύμφωνα με το CNBC, αυτή η επιλογή ήταν διαθέσιμη, ήδη, σε 19 χώρες, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ισχύει και για την Αμερική.

Συγκεκριμένα, κατά την ολοκλήρωση των Online αγορών, ο χρήστης θα έχει την επιλογή του «Amazon PayCode». Τότε θα του δίνεται ένας κωδικός και ένας αριθμός. Με αυτά θα μπορεί να πληρώσει τις αγορές του σε όποιο κατάστημα Western Union τον εξυπηρετεί, μέσα σε 24 από την παραγγελία. Μάλιστα, σε περίπτωση επιστροφής του/ων προϊόντος /ων, ο πελάτης έχει επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Παράλληλα, εφαρμόζει και μια νέα υπηρεσία, το «Amazon Cash», με την οποία οι χρήστες/καταναλωτές θα μπορούν να «φορτώνουν» με χρήματα τον λογαριασμό τους στην Amazon, χρησιμοποιώντας μετρητά, για να κάνουν online τις αγορές τους αργότερα.

Οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η Amazon αναμέται να διευκολύνει χιλιάδες καταναλωτές, καθώς, παρά την αύξηση που καταγράφεται στις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω κινητών συσκευών, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNBC, τα μετρητά είναι ακόμα ο κυριότερος τρόπος πληρωμών στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider