HMD Global: Αναβιώνει από το παρελθόν το Nokia 6310

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
HMD Global: Αναβιώνει από το παρελθόν το Nokia 6310
νοκια
Χαρακτηριστικά και τιμή

Το χθες στο σήμερα φέρνει για ακόμα μια φορά, η HMD Global εντάσσοντας στη συλλογή Originals το Nokia 6310.

Η αντιπρόσωπος εταιρεία κινητών και αξεσουάρ Nokia, HMD Global, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Nokia 6310, μιας συσκευής που συνδυάζει το αρχικό θρυλικό σχέδιο του Nokia 6310, με οθόνη 2.8” και προηγμένες λειτουργίες προσβασιμότητας.

Το νέο feature phone διακρίνεται σύμφωνα με την εταιρεία και για την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ενώ διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα και φυσικά... το κλασσικό παιχνίδι των 90s φιδάκι.

«Το Nokia 6310 είναι ένα ανανεωμένο feature κινητό και όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα Nokia κινητά, έχει φτιαχτεί για να αντέχει στο χρόνο. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο ρόλο που έχουν τα feature κινητά στις ζωές μας. Είτε το feature κινητό αποτελεί για εσάς μια πρακτική συσκευή, είτε ένα απαραίτητο εργαλείο, είτε ένα απλό κινητό, το Nokia 6310 έχει φτιαχτεί για να σας βοηθήσει για όποια χρήση και αν το προορίζετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Ζολώτας, Country Manager Greece, Israel & Cyprus HMD Global.

Χαρακτηριστικά, λειτουργίες και τιμή

Ειδικότερα το ανανεωμένο Nokia 6310 έχει μεγαλύτερα κουμπιά και μεγάλη οθόνη, που διευκολύνει την ανάγνωση μηνυμάτων, την επικοινωνία αλλά και την εύρεση των εφαρμογών.

Επιπλέον δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ακούσει τις ειδήσεις, τους αθλητικούς αγώνες ή και μουσικούς σταθμούς όπου και να βρίσκεται, με αξιόπιστη συνδεσιμότητα.

Διαθέτει νέα και αναπτυγμένα zoomed–in μενού και μεγαλύτερες γραμματοσειρές, ενώ οι λειτουργίες εύκολης προσβασιμότητας επιτρέπουν την αυτόματη εστίαση της συσκευής σας σε ένα εικονίδιο κάθε φορά, τη μεγέθυνση της γραμματοσειρά για καλύτερη αναγνωσιμότητα και τη μεγιστοποίηση του ήχου, ώστε να μη χάνονται κλήσεις.

Η ζωή της μπαταρίας του υπόσχεται να διαρκέσει εβδομάδες πριν χρειαστεί νέα φόρτιση.

Όσο για την εμφάνιση, το νέο feature τηλέφωνο συνδυάζει μεταλλικά στοιχεία και σκληρό πολυανθρακικό περίβλημα, διατηρώντας τη ρετρό φινέτσα της συσκευής.

Η συσκευή θα διατίθεται σε κλασικό Μαύρο χρώμα και θα είναι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή λιανικής €59,90.

HMD Global: Αναβιώνει από το παρελθόν το Nokia 6310
HMD Global: Αναβιώνει από το παρελθόν το Nokia 6310
HMD Global: Αναβιώνει από το παρελθόν το Nokia 6310

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider