Κάναμε «test drive» στο Realme 8 5G, το νέο value for money μοντέλο με κάμερα 48 MP

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάναμε «test drive» στο Realme 8 5G, το νέο value for money μοντέλο με κάμερα 48 MP
realme 8 5g
Τιμές και χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Realme, Realme 8 5G.

Στα αποκαλυπτήρια ενός ακόμα smartphone για το ελληνικό κοινό προχώρησε σήμερα η κινεζική Realme. Ο λόγος για το Real Me 8 5G ένα smartphone με πολύ καλή αντιστοιχία ποιότητας- τιμής, ισχυρές επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή και την μπαταρία του αλλά και κάμερα 48 MP που ανταποκρίνεται εξαιρετικά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ειδικότερα, το Realme 8 5G, φορά επεξεργαστής Dimensity 700 5G, για υψηλές ταχύτητες έως και 2,2 GHz κατασκευασμένο με την αρχιτεκτονική των 7 nm για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Για ακόμα μια φορά το νέο smartphone της εταιρείας ξεχωρίζει για τις επιδόσεις της μπαταρίας του η οποία είναι 5000 mAh και φορτίζει πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 18 Watt Τύπου C. Το realme 8 5G διαθέτει και έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας 5G, δηλαδή ανιχνεύει το ευρύτερο περιβάλλον του σήματος και πραγματοποιεί αυτόματα εναλλαγή μεταξύ 4G και 5G χωρίς καθυστέρηση στον χρόνο μετάβασης, ώστε να επιτυγχάνει 30% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Στα λοιπά χαρακτηριστικά του θα πρέπει να αναφέρουμε την FHD+ Ultra Smooth οθόνη των 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz αλλά και την κάμερα των 48MP με νυχτερινή λειτουργία Nightscape, η οποία αποτελείται από μια βασική κάμερα 48MP Ultra HD, έναν φακό ασπρόμαυρου πορτραίτου και έναν φακό macro. Η selfie κάμερα είναι 16MP και με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, διαφορετικά σχήματα και χαρακτηριστικά προσώπου ωραιοποιώντας τις φωτογραφίες.

Το insider.gr έκανε «test drive» στο νέο κινητό και σας το παρουσιάζει:

Το realme 8 5G κυκλοφορεί από σήμερα και κοστίζει 249 ευρώ το μοντέλο με 4GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 279 ευρώ το μοντέλο με 6GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.Όπως συνηθίζει μάλιστα η Real Me για μια μικρή περίοδο από την κυκλοφορία των νέων κινητών, συγκεκριμένα από τις 18 έως και τις 20 Μαΐου το μοντέλο με 4GB RAM θα πωλείται με έκπτωση στα 229 ευρώ.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την Real Me να θυμίσουμε ότι η κινεζική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2018 κατάφερε το πρώτο τρίμηνο του 2021 να στείλει 12,8 εκατομμύρια smartphones παγκοσμίως και να συγκαταλέγεται στους πέντε κορυφαίους κατασκευαστές για 13 χώρες.

#realme #allin5g #leapTo5G

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Realme 8 Pro και Realme 8: Στην Ελλάδα τα νέα value for money smartphone με κάμερα 108MP - Τιμή και χαρακτηριστικά (pics)

Αποκαλυπτήρια για το Realme 7i - Νέα εμπειρία gaming και mega μπαταρία

Η realme σε συνεργασία με την TÜV Rheinland, θέτουν ένα νέο πρότυπο ποιότητας για τα smartphone

gazzetta
gazzetta reader insider insider