Στέφανος Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στέφανος Κασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές
«Με τα δεδομένα που έχω και παρατηρώ σήμερα πιστεύω ότι είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι [σ.σ. στις ευρωεκλογές]. Αν δεν είμαστε, θα είμαστε στις βουλευτικές [σ.σ εκλογές]. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»,

Στις επικείμενες ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνέντευξη που παραχωρεί στην εκπομπή Live News του Mega, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «αν δεν είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές, θα είμαστε στις βουλευτικές».

«Με τα δεδομένα που έχω και παρατηρώ σήμερα πιστεύω ότι είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι [σ.σ. στις ευρωεκλογές]. Αν δεν είμαστε, θα είμαστε στις βουλευτικές [σ.σ εκλογές]. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

«Έχουμε ξεκάθαρες πολιτικές προτάσεις. Ο κόσμος βλέπει ότι οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες ευαγγελίζονται οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός είναι στην ουσία ένα περιτύλιγμα και στη βάση τους δεν έχουν αποδώσει στις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα είπε:

«Αυτό το οποίο πολλοί ειρωνεύονται, οι αναλυτές της ελίτ των opinion makers ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται σε ένα απολιτίκ κοινό, 52% αποχή δεν είναι απολιτίκ, είναι απογοητευμένοι από την πολιτική και για πρώτη φορά βλέπουν μια διαδικασία, η οποία στηρίζεται στην αμεσοδημοκρατία, ένα κόμμα το οποίο δεν φοβάται να ανανεωθεί και έναν πρόεδρο ο οποίος, να το πω "λιανά", δεν κωλώνει σε τίποτα και δεν τον έχει κανείς πιασμένο».

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τους επόμενους δύο μήνες η καθαρότητά μας, οι συγκεκριμένες προτάσεις μας, μαζί όντως με την τιμωρητική ψήφο προς τη Νέα Δημοκρατία και τις τεράστιες κωλοτούμπες που έχει κάνει από τις τελευταίες εκλογές και την κακή διαχειριστική της ικανότητα μπορεί να φέρει εμάς πρώτο κόμμα», είπε ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι δεν θα είναι αποτυχία αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάσει με διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυγενάκης: Οι μάσκες έπεσαν για Πράσινους, Σοσιαλιστές και Αριστερά

Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ

Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία

gazzetta
gazzetta reader insider insider