Δεν παραιτείται από ΣΥΡΙΖΑ ο Όθωνας Ηλιόπουλος: «Είμαι μάχιμος βουλευτής και παραμένω»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεν παραιτείται από ΣΥΡΙΖΑ ο Όθωνας Ηλιόπουλος: «Είμαι μάχιμος βουλευτής και παραμένω»
Δεν παραιτείται τελικά ο Όθωνας Ηλιόπουλος από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παραιτείται τελικά ο Όθωνας Ηλιόπουλος από βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε προσερχόμενος σε εκδήλωση του κόμματος για τις ευρωεκλογές με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες»..

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου και την Πόπη Τσαπανίδου να παίρνει τη θέση του, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει πλέον. Υπενθυμίζεται πως ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε θίξει το σενάριο της παραίτησής του κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης στο Attica, όπου ανέφερε πως ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει: «Από την ημέρα της ορκωμοσίας μου αλλά ακόμα και πριν από αυτήν, διακινούνται από κάποιους σενάρια ότι τελώ υπό παραίτηση. Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ουδέποτε ζήτησε, πολύ περισσότερο πίεσε, όπως αναγράφεται στον Τύπο, κάποιον από τους βουλευτές Επικρατείας να παραιτηθεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Eurostat: Το ψηλότερο προσδόκιμο ζωής για την Ελλάδα καταγράφεται στην Ήπειρο

Ολλανδία: Προς μια μεικτή κυβέρνηση πολιτικών-τεχνοκρατών οδεύει η χώρα

Το γερμανικό φρένο στο ΑΕΠ ευνοεί τα ομόλογα του ευρωπαϊκού νότου - Σε χαμηλό 2ετίας τα ιταλικά spreads

gazzetta
gazzetta reader insider insider